logo
Vi är en content-byrå specialiserad på digitala och sociala kanaler och rörlig bild. Det betyder att vi marknadsför företag med hjälp av riktigt bra journalistik som når målgruppen där den finns. Grunden är kreativt, trovärdigt och engagerande innehåll. Vilken är din story?

Besök: Wallingatan 30, Stockholm
Post: Box 1062, 101 39 Stockholm
Mejl: hej@starlings.se
Telefon: +46 (0) 70 860 90 66

Starlings | Kontakta oss
Starlings – vi kan content marketing
content, marketing, webb, webb-tv, redaktionell, kommunikation
12
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-12,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.3,menu-animation-underline-bottom,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hur kan vi hjälpa till?

Vi är experter på digital produktion och paketering; webb och mobila plattformar; facebook, instagram och övriga sociala medier.

 

Vi har också gedigen erfarenhet av att producera rörlig bild – både reklamfilm och video anpassad för olika digitala och sociala kanaler.

 

Vi är också journalister med specialistkompetens inom olika områden och erfarenhet från alla de stora mediehusen.
Därför är vi duktiga på att ta oss an komplicerade ämnen och göra dem begripliga.

 

Hoppas vi hörs!

team_image

Kajsa Ericson

VD, strategisk kreatör

Kajsa var med tidigt på Aftonbladet Nya Medier som redaktör, projektledare och kreativ chef. Sedan dess har Kajsa bland annat varit chef och utgivare för nyheter och sport på både svt.se och tv4.se liksom chefredaktör på TV4 Nya Medier.

team_image

Andreas Bergius

Creative Producer

Andreas Bergius är ansvarig för all TV-produktion på Starlings. Han är tv-producent med lång erfarenhet av bland annat reklamfilmsproduktion och har producerat flera reklamfilmer som såväl nominerats till, vunnit titan-, silver och guldägg men också Epica Awards.

team_image

Peder Nääs Sundemyr

Redaktör, reporter

Peder är erfaren webbredaktör och reporter och har för Starlings räkning bland annat arbetat med tidningarna Elle och Café på webben. Peder har dessförinnan varit redaktör på Hem & Hyra och reporter på TT, Aftonbladet och Mitt i-tidningarna.

team_image

Erika Sjöö

Redaktör, reporter, SEO

Erika kommer närmast från en tjänst som webbredaktör och -reporter på Netdoctor. Dessförinnan har Erika arbetat på bland annat tidningen Expressen. På Starlings är Erika SEO-ansvarig och reporter i projekt Vardagspuls.

team_image

Katarina Markiewicz

Redaktör, reporter

Katarina har lång och gedigen erfarenhet som journalist och kommer närmast från Aller Media. Dessförinnan har hon arbetat på bla Bonnier Tidskrifter, LRF Media och Aftonbladet. Katarina är också författare till tre fackböcker om resor och en om föräldraskap.

team_image

Linda Karlsson

Strateg, redaktör

Linda har lång erfarenhet som journalist med inriktning på digitala medier. Linda kommer närmast från TV4 där hon har varit reporter, redaktör och chef för Nyheternas webb. Linda har även hållit i flera skrivutbildningar och undervisat i journalistik.

team_image

Dan Elmner

Videoproducent

Dan har över tio års erfarenhet av rörlig bild och digitala medier – som producent såväl som projektledare – och har arbetat med kunder som exempelvis Pfizer, Cloetta, Dove, Triss och McDonalds. På Starlings arbetar Dan med Arla och Vardagspuls.

team_image

Agnes Loman

Redaktör, reporter

Agnes är utbildad journalist och arbetade tills nyligen som digital kommunikatör på Bonnier Tidskrifter. Innan dess var hon researcher på bland annat TV-programmet Vardagspuls. På Starlings arbetar Agnes med Vardagspuls digitala kanaler.

team_image

Magnus Clarenbring

Försäljning och affärsutveckling

Magnus har lång erfarenhet av försäljning och affärsutveckling och brinner för digitala medier i alla dess former. Närmast kommer Magnus från myTaste där han ledde försäljningen i flertalet Europeiska länder. Han driver även en start-up inom digitala medier.

team_image

Martin Nordlinder

Copywriter, strategisk kreatör

Martin är skrivande strateg med fokus på varumärkesutveckling och kreativa koncept. Martin har jobbat som copywriter på flera etablerade byråer liksom startat och drivit ett par själv. Undervisar sedan många år också på Berghs.

team_image

Geta Kroon

Varumärkes-strateg

Geta har jobbat med marknadsföring och kommunikation i såväl svenska och internationella företag, både på kund- och byråsidan. Geta är en van föredragshållare som också undervisar på bl a Berghs och Marknadsföreningen.

team_image

Merih Tasbas

Redaktör, reporter, SEO

Digital PR, Content Marketing, SEO och SEM. Merih har jobbat med kommunikation i olika former och är väl bekant med webben, sociala medier och andra digitala kanaler – liksom hur man trafikoptimerar och når ut.

team_image

Lina Back

Produktionsledare, originalare

Lina är en rutinerad projekt- och produktionsledare inom kommunikation och marknadsföring. Hon är också en snabb och formsäker originalare inom webb och print.

team_image

Cecilia Billgren

Redaktör, reporter

Cecilia är journalist, fotograf och redaktör med lång erfarenhet av featurejournalistik både för dagstidning och magasin. Hon har tidigare bland annat varit redaktionschef på Allt i Hemmet och ansvarig redaktör på Aftonbladet Resa.

team_image

Tomas Bregoli

Webbutvecklare

Tomas Bregoli har jobbat som webbutvecklare sedan år 2000. Genom åren har han programmerat i flera olika språk, både i back- och frontend. Tomas har också erfarenhet av flertalet CMS – bland annat EPiServer och WordPress.

team_image

Sally Kennedy

Skribent, copy, översättare

Översättning och/eller engelsk copy – då är det Sally Kennedy som blir ansvarig. Sally kommer från USA men har arbetat internationellt under större delen av sitt yrkesverksamma liv. Engelska är hennes modersmål och hon skriver och talar svenska obehindrat.

Hör av dig!

Vi tror att hög kvalitet hänger ihop med att trivas med jobbet – på kontoret och utanför. Då tror vi nämligen att våra kunder blir nöjda. Och det tycker vi är viktigt.

Låter det här bra? Och tror du att vi kan hjälpa dig med ditt företags kommunikation? Hör av dig till oss så tar vi ett första förutsättningslöst samtal.

Vill du jobba med oss? Skicka en spontanansökan. Vi är alltid på jakt efter duktiga människor.