logo
Vi är en content-byrå specialiserad på digitala och sociala kanaler och rörlig bild. Det betyder att vi marknadsför företag med hjälp av riktigt bra journalistik som når målgruppen där den finns. Grunden är kreativt, trovärdigt och engagerande innehåll. Vilken är din story?

Besök: Wallingatan 30, Stockholm
Post: Box 1062, 101 39 Stockholm
Mejl: hej@starlings.se
Telefon: +46 (0) 70 860 90 66

Starlings | Om oss
Starlings – vi kan content marketing
content, marketing, webb, webb-tv, redaktionell, kommunikation
8
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.3,menu-animation-underline-bottom,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vilken är din story?

På Starlings marknadsför vi företag med riktigt bra journalistik. Oavsett vad du behöver hjälp med, så kan vi ta hand om din redaktionella kommunikation. Grunden är kreativt, trovärdigt och engagerande innehåll.

Rätt innehåll

Innehåll som inspirerar, informerar och engagerar. Bra berättelser som griper tag. Och som leder till handling.

Till rätt person

Allt till alla funkar sällan. Vi ser till att innehållet når rätt in den målgrupp det gäller. Självklart sökmotoroptimerat.

På rätt plats

Webb, mobilt eller socialt? Eller kanske rörlig bild? Där målgruppen är, där finns också vi!

Det här kan vi hjälpa dig med

Vi producerar innehåll för alla digitala plattformar och format. Från ax till limpa och med kontinuerlig uppdatering. Vi vet vad som gör en digital produkt attraktiv för besökaren – och vad som driver trafik, lockar till läsning, och får besökaren att agera.

Så här till exempel:

Utifrån din målgrupp och vem du vill nå, tar vi fram ett redaktionellt koncept som vi omsätter i riktigt bra innehåll.

Vi producerar och publicerar innehållet och hjälper dig att berätta det du vill, på en plats som du – med hjälp av oss – kontrollerar.

På webben, i mobilen, i sociala medier. Text, bild och video.

 

Inga konstigheter. Men ändå är det mycket som kan gå fel när man väljer journalistik som marknadsföringsform.

Det kan bli propaganda, pretentiöst, ointressant – eller helt enkelt obegripligt. Det krävs kunskap och fingertoppskänsla för att det ska bli bra.

Vi har många års erfarenhet av journalistik och marknadsföring. Vi kan content marketing.

Content marketing är kommersiell information i redaktionell förpackning som dessutom uppmuntrar till någon form av positiv reaktion. Om inte – då är det ”bara” content.