Vi kavlar upp ärmarna inför Almedalen 2021 istället

Edit: Idag kom beskedet att Almedalen 2020 blir inställt. Tråkigt förstås, men helt rätt beslut med tanke på läget. Vi kavlar upp ärmarna och siktar på 2021. Ett lyckat Almedalen kräver – oavsett – otroligt mycket planering.

Bara tre månader kvar och i år kommer vi på Starlings att finnas på plats.
För att hjälpa gamla och nya kunder med bevakning och innehållsproduktion i alla format och för alla kanaler.

Vill ni bevaka fler seminarier och debatter än ni har möjlighet till själva?
Låt oss göra det åt er.
Vi har tidigare år bevakat och dokumenterat specifika ämnen för våra kunders räkning och är därför vana vid att snabbt hämta in den information ni vill ha och behöver. Vi levererar materialet enligt överenskommelse och i den form ni önskar.

Dokumenterar för alla kanaler

Har ni egna programpunkter som ni vill ha dokumenterade i text, bild eller film?
Vi skriver, filmar och levererar för alla kanaler.
Dessutom samarbetar vi i år med rutinerade Almedalen-fotografen Anette Persson som har tio års erfarenhet av att dokumentera och leverera bildmaterial från seminarier, möten, mingel, debatter, dialoger, intervjuer, workshops, rundabordssamtal, utställningar och event.

Viktigt vara ute i god tid

Att det händer extremt mycket under Almedalsveckan vet vi alla.
Därför är det viktigt att vara ute i god tid. För att era förutsättningar ska vara de bästa, gäller det att snart boka upp de tjänster som behövs. Måndag-tisdag-onsdag är exempelvis högtrycksdagar som snabbt blir uppbokade. Kontakta oss genom att ringa eller mejla via knappen här nedan.

Stillbilder levereras redigerade och klara samma dag, filmade inslag, textdokumentation och artiklar efter överenskommelse. Vi kan även se till att ni har bilder och textinlägg att dela i era sociala kanaler direkt under/efter pågående seminarium.

Hoppas vi ses i Almedalen!

Klart vi ska!