Social media manager

 

Vi söker dig som älskar två saker – snygg mat och att jobba med sociala medier! Är du personen som gillar att styla och fotografera mat för att skapa aptitretande bilder? Är du en duktig fotograf som behärskar en systemkamera? Är du en social, flexibel och lyhörd person som gillar restaurangmiljö? Då kanske du är den vi söker.

För omgående tillträde söker vi en person för att skapa ett vackert och säljande flöde i sociala medier (tonvikt ligger på instagram).

Du tar ansvar för hela processen – kundkontakt, produktionsplan, genomförande, redigering, publicering, kvalitetssäkring samt uppföljning. Det handlar om 2 restauranger/krogar (eventuellt flera) och uppdraget omfattar 2-3 uppdateringar i veckan per krog samt övrigt arbete med sociala medier. Du är drivande, lyhörd, ödmjuk och tydlig.

Som ett första steg träffar vi krögarna och utifrån det skapar vi tillsammans förutsättningarna för uppdraget. Därefter diskuterar vi upplägg och arbetsfördelning.

Du har tillgång till en hel byrås kunskap och du skulle ha Starlings AB som bas.

Krav:
Kunna presentera 8-10 relevanta arbetsprover.
Ha vana från att sköta ett flöde.
Ha egen kamera.
Kunna jobba oregelbundna tider och vara flexibel.

Lön: enl överenskommelse.

Tillträde: Inom kort.

Hör av dig till andreas.bergius@starlings.se

Fler inlägg

No Image
Posted by Starlings | 1 juni, 2000
Mia hänger med Manne
I formatet Mia Hänger Med, träffade Vardagspuls profil Mia Rossling ett antal mer eller mindre kända personer för att ”hänga lite” med dem. Syftet med filmerna var att på ett...
No Image
Posted by Starlings | 1 juni, 2000
Det stora mjölktestet
I filmerna ”Det stora mjölktestet” träffar vi bland annat delar ur familjen Parnevik, som sedan länge profilerat sig som en mjölkdrickande familj. Vi utsätter dem för ett blindtest där döttrarna...