AFA FÖRSÄKRING

UPPDRAGET

INSPIRERANDE INFORMATION

När vi producerar film är det ofta på uppdrag av en reklambyrå – i det här fallet tillsammans med ANR+1. Inom ramen för det här uppdraget, ansvarade Starlings för hela produktionen – team, inspelningsplatser, teknik, logistik m.m. Även postproduktionen låg på vårt bord och sammantaget sträckte sig processen över cirka tre månader. Resultatet blev en fin och inspirerande informationsfilm på cirka en minut för AFA Försäkring. Filmen hyllar våra vardagshjältar och påminner samtidigt om att det är viktigt att vara försäkrad på jobbet.

GENOMFÖRANDET

ETT HJÄLTEKOLLAGE

Som vanligt är det fantastiskt roligt att producera film – särskilt när vi är med från start och kan se projektet växa fram. Starlings anlitades redan på manusstadiet i juni och kunde vara med och påverka. Inspelningen planerades till mitten av augusti och några scener skulle utspela sig i skolmiljöer. Det var alltså bråttom att låsa inspelningsplatser innan sommaren – skolor stänger som bekant för sommarlov. Några scener utspelade sig i sjukhusmiljöer och det skulle visa sig vara omöjligt att få tillstånd för inspelning i autentiska miljöer. Och det här med att flyga drönare i Sundbyberg? Nej, det gick inte heller så bra eftersom Bromma flygplats ligger intill. Lösningen på alla utmaningar är att vara flexibel och tänka ”utanför lådan”. Den här produktionen var inget undantag – vi fick ständigt utmana våra ursprungliga idéer. Tur att alla i projektet var just det – flexibla. 

LEVERANSEN

WEBB och SOCIALA MEDIER

Den här produktionen kommer inte att synas på TV eller bio utan är anpassad för att visas på webben och i sociala medier. Med alla varianter inräknade, levererades inte mindre än elva filmer. 

Vill du också göra film?

UPPDRAGSGIVARE

ANR+1

PRODUCENT

Andreas Bergius 

POSTPRODUKTION

The Line

Reklamfilm filmproduktion reklam Starlings
Reklamfilm filmproduktion reklam Starlings
Reklamfilm filmproduktion reklam Starlings
Drönarfilm drönarfoto
Reklamfilm filmproduktion reklam Starlings