Cervera

Uppdraget

Miljö-, porträtt och produktfotografering

Försommaren 2020 drog Cervera igång sitt nya affärsområde Företagstrivsel och vi anlitades av nätverksbyrån 41all för att fotografera inför lanseringen. Det blev bilder till nya webben, en pressrelease och även porträttbilder.

Behöver ditt företag också hjälp med foto? Kul! Men vad behöver du då tänka på när du beställer bilder för ditt företags räkning? Här listar vi sju viktiga saker som underlättar och effektiviserar.

Det finns inget som heter ”det är bara att ta en bild”. Att skapa bilder är svårt och kräver ett samarbete mellan beställare och fotograf.

Så här jobbar vi

En stor del av det förberedande arbetet med varje ny kund är det vi kallar för upptäckarfasen. Det är då vi bombarderar uppdragsgivaren med en hel massa frågor.

Vi tar reda på vad som saknas i kommunikationen just nu och vad som är målet och visionen för ett optimalt utfall. Vem är det vi ska prata till? I vilka kanaler? På vilket sätt? Och inte minst varför?

Att väcka intresse och skapa en känslomässig relation med målgruppen bygger på gedigen research, känsla, kunskap, erfarenhet och empati.

Vi utnyttjar alla för att uppnå mesta och bästa effekt.

Vill du veta mer?

Kund och uppdragsgivare

Cervera/41all

Fotograf Starlings

Andreas Bergius