Industriflyg

Uppdraget

Produktfoto

Svenskt industriflyg ville komplettera bildbanken inför lanseringen av sin nya hemsida. Företaget saknade professionella bilder på några av sina mest exklusiva privatjet. Uppdraget var både enkelt och utmanande på samma gång: fotografera flygplan. Det enkla låg i att jobba i vackert morgonljus med fantastiskt fina flygplan. Utmaningen:  att varje plan kostar hundratals miljoner vilket i sin tur innebär att man inte flyttar runt motiven hur som helst. Flygplan är dessutom väldigt breda, så vilka utsnitt skulle vi koncentrera oss på? 

Privatjet Bromma
Privatjet produktfoto

En halvdag på asfalten

Att fotografera på en flygplats kräver förberedelser. Tillstånd krävs, rigorösa säkerhetsföreskrifter skall följas och vissa bakgrunder måste undvikas. Lägg till det att tidsplanen var knapp – några av flygmaskinerna skulle ut på jobb. Och så gick solen upp lite för fort just den dagen. Men bra blev det!

Privatjet Hangar
Produkter, personal eller verksamhet.

Bilder är ofta en organisations ansikte utåt och oavsett om ni erbjuder utbildningar eller produkter behövs alltid en bra uppsättning bilder. Allt från porträttfoton till produktbilder. Kontakta oss!

Vill du veta mer?

Uppdragsgivare

Svenskt Industriflyg 

När?

Maj 2022

FOtograf

Andreas Bergius