Vilken är din story?

På Starlings marknadsför vi företag med riktigt bra journalistik. Oavsett vad du behöver hjälp med, så kan vi ta hand om din redaktionella kommunikation. Grunden är kreativt, trovärdigt och engagerande innehåll.

Rätt innehåll

Innehåll som inspirerar, informerar och engagerar. Bra berättelser som griper tag. Och som leder till handling.

Till rätt person

Allt till alla funkar sällan. Vi ser till att innehållet når rätt in den målgrupp det gäller. Självklart sökmotoroptimerat.

På rätt plats

Webb, mobilt eller socialt? Eller kanske rörlig bild? Där målgruppen är, där finns också vi!

Koncept

Du har varumärket – vi har lösningen. Med rätt innehållskoncept ser vi till att du når ut med din information, dessutom i ett media som du själv kontrollerar.

Native

När du vill göra mindre men med spets och effekt. Vi gör artiklar och publicerar på de största mediasajterna och bloggarna. Vem vill du nå? Vi når dem åt dig.

Film och video

Vi har en gedigen erfarenhet av att producera allt från avancerade reklamfilmer till enklare webb-tv och rörlig bild för sociala medier.

[testimonials type=”” show_author_image=”no” show_title=”yes” show_author_job_position=”yes” text_align=”center_align” show_navigation=”no” auto_rotate_slides=”0″ animation_type=”slide”]

Det här kan vi hjälpa dig med

Vi producerar innehåll för alla digitala plattformar och format. Från ax till limpa och med kontinuerlig uppdatering. Vi vet vad som gör en digital produkt attraktiv för besökaren – och vad som driver trafik, lockar till läsning, och får besökaren att agera.

Så här till exempel:

Utifrån din målgrupp och vem du vill nå, tar vi fram ett redaktionellt koncept som vi omsätter i riktigt bra innehåll.

Vi producerar och publicerar innehållet och hjälper dig att berätta det du vill, på en plats som du – med hjälp av oss – kontrollerar.

På webben, i mobilen, i sociala medier. Text, bild och video.

 

Inga konstigheter. Men ändå är det mycket som kan gå fel när man väljer journalistik som marknadsföringsform.

Det kan bli propaganda, pretentiöst, ointressant – eller helt enkelt obegripligt. Det krävs kunskap och fingertoppskänsla för att det ska bli bra.

Vi har många års erfarenhet av journalistik och marknadsföring. Vi kan content marketing.

[qbutton size=”small” style=”white” target=”_self” font_weight=”” text=”Kontakta oss” link=”https://starlings.se/kontakt/”]