Om oss/kontakt

Vi vet vad som funkar – och vad som driver konvertering.

Starlings är en multidisciplinbyrå med fokus på content marketing, och våra medarbetare har en gedigen bakgrund inom media, marknadsföring och reklam. Vi utvecklar strategiska content- och kampanjplaner, baserade på djup analys (och erfarenhet) av marknaden, kundens verksamhet, definierade KPI:er, befintliga eller önskade digitala plattformar och uppsatta mål/uppdrag, samt rekommenderar en media- och kanalmix som driver önskad konvertering.

Vi har erfarenhet från alla de stora mediahusen

Vi har många års erfarenhet av journalistik, marknadsföring, trycksaks- och filmproduktion. Grunden är marknadsföring med kreativt, trovärdigt och engagerande innehåll – oavsett kanal.

Älskar du också content? Söker du uppdrag? Hör av dig!

Vår ambition är att jobba kontinuerligt med ett tajt nätverk av frilansare. Vill du bli en del av det? Hör av dig så tar vi ett första möte. Uppdragen kan vara av kortare eller längre karaktär och vi kräver några års dokumenterad erfarenhet inom en eller flera av de tjänster vi erbjuder våra kunder.

Under läsåret 2020-2021 tar vi på grund av pandemin inte emot några praktikanter.

Hej!

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller har en fråga? Kontakta någon av oss så börjar vi med att ta ett snack och en fika. Vi sitter på Kungsholmen i centrala Stockholm.

VD / Strateg / CD
Kajsa Ericson
Byråchef / Producent / Projektledare
Andreas Bergius
Projektledare / Strateg
Linda Karlsson
Content Manager / Content Producer
Caroline Holmbom Winerdal
Content Manager / Content Producer
Agnes Loman
Filmfotograf / Colorist
Anders Wasser
Webbutveckling
Niklas Elmgren
Klippare / VFX Artist / Animatör
Joakim Ramel
Fotograf
Anette Persson

Rätt innehåll.

Som inspirerar, informerar och engagerar. Content och storytelling som konverterar och leder till handling.

Till rätt person.

Allt till alla funkar sällan. Vi ser till att innehållet når rätt in i den målgrupp det gäller. Självklart sökmotoroptimerat.

På rätt plats.

Webb, mobilt eller socialt? Eller kanske rörlig bild? Där målgruppen är, där finns också vi!

Koncept.

Du har varumärket – vi har lösningen. Med rätt innehållskoncept ser vi till att du når ut med din information, dessutom i ett media som du själv kontrollerar.

Text och native.

När du vill göra mindre men med spets och effekt. Vi gör artiklar och publicerar hos dig, på mediasajter, i nyhetsbrev eller i sociala medier. Vem vill du nå? Vi når dem åt dig.

Film, video och 360 vr.

Vi har en gedigen erfarenhet av att producera allt från avancerade reklamfilmer till enklare webb-tv och rörlig bild för sociala medier. Vi producerar även VR.

Vi hörs!