Om oss/kontakt

Vi vet vad som funkar – och vad som driver konvertering.

Starlings är en kommunikationsbyrå med fokus på långsiktig marknadsföring och kommunikation. Vi utvecklar strategiska och taktiska marknadsförings- och kommunikationsplaner baserade på analys, kundens verksamhet, uppsatta mål och befintliga eller önskade plattformar. Vi rekommenderar en media- och kanalmix som uppnår målen med uppdraget.

Vi har många års erfarenhet av media, marknadsföring och kommunikation. Grunden är kreativt, trovärdigt och engagerande innehåll – oavsett kanal.

Behöver du hjälp eller har en fråga? Kontakta oss så börjar vi där. Vi finns på Kungsholmen i centrala Stockholm. Mejla enligt principen fornamn.efternamn@starlings.se eller till hej@starlings.se

Älskar du också kommunikation? Söker du uppdrag? Hör av dig!

Vår ambition är att jobba kontinuerligt med ett tajt nätverk av frilansare. Vill du bli en del av det? Hör av dig så tar vi ett första möte. Uppdragen kan vara av kortare eller längre karaktär och vi kräver några års dokumenterad erfarenhet inom en eller flera av de tjänster vi erbjuder våra kunder. Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@starlings.se

För närvarande har vi ingen möjlighet att ta emot praktikanter.

Kontakta oss

Hej!

Behöver du hjälp eller har en fråga? Kontakta oss så börjar vi där. Vi finns på Kungsholmen i centrala Stockholm. Mejla enligt principen fornamn.efternamn@starlings.se eller till hej@starlings.se

VD / Strateg / CD
Kajsa Ericson
Producent / Projektledare
Andreas Bergius
Kommunikatör / Falun
Agnes Loman
Plattformsutveckling
Niklas Elmgren

Rätt innehåll.

Som inspirerar, informerar och engagerar. Kommunikation som konverterar och leder till handling.

Till rätt person.

Allt till alla funkar sällan. Vi ser till att innehållet når rätt in i den målgrupp det gäller. Självklart sökmotoroptimerat.

På rätt plats.

Webb, mobilt eller socialt? Eller kanske rörlig bild? Där målgruppen är, där finns också vi!

Koncept.

Du har varumärket – vi har lösningen. Med rätt innehållskoncept ser vi till att du når ut med din information, dessutom i ett media som du själv kontrollerar.

Text och native.

När du vill göra mindre men med spets och effekt. Vi gör artiklar och publicerar hos dig, på mediasajter, i nyhetsbrev eller i sociala medier. Vem vill du nå? Vi når dem åt dig.

Film, video och 360 vr.

Vi har en gedigen erfarenhet av att producera allt från avancerade reklamfilmer till enklare webb-tv och rörlig bild för sociala medier. Vi producerar även VR.

Vi hörs!