VI VET VAD SOM FUNKAR – OCH VAD SOM DRIVER KONVERTERING.

Starlings är en multidisciplinbyrå med fokus på content marketing, och våra medarbetare har en gedigen bakgrund inom media, marknadsföring och reklam. Vi utvecklar strategiska content- och kampanjplaner, baserade på djup analys (och erfarenhet) av marknaden, kundens verksamhet, definierade KPI:er, befintliga eller önskade digitala plattformar och uppsatta mål/uppdrag, samt rekommenderar en media- och kanalmix som driver önskad konvertering.

VI HAR ERFARENHET FRÅN ALLA DE STORA MEDIAHUSEN

Vi har många års erfarenhet av journalistik, marknadsföring, trycksaks- och filmproduktion. Grunden är marknadsföring med kreativt, trovärdigt och engagerande innehåll – oavsett kanal.

Jobb och praktik

ÄLSKAR DU OCKSÅ CONTENT? SÖKER DU PRAKTIK ELLER JOBB? DÅ TYCKER VI ATT DU SKA HÖRA AV DIG.

Vi har en bredd av uppdrag av både kortare och längre karaktär. Därför är vi alltid på jakt efter duktiga människor som älskar det vi gör lika mycket som vi.
Söker du praktik? Vi tar emot långtidspraktikanter från eftergymnasiala utbildningar 1-2 gånger per läsår.

Kontakta oss

Vi finns här för dig.

Behöver du hjälp eller har en fråga? Kontakta någon av oss så börjar vi med att ta ett snack och en fika. Vi sitter på Sveavägen mitt i centrala Stockholm och älskar att få besök.

Rätt innehåll.

Som inspirerar, informerar och engagerar. Content och storytelling som konverterar och leder till handling.

Till rätt person.

Allt till alla funkar sällan. Vi ser till att innehållet når rätt in i den målgrupp det gäller. Självklart sökmotoroptimerat.

På rätt plats.

Webb, mobilt eller socialt? Eller kanske rörlig bild? Där målgruppen är, där finns också vi!

Koncept.

Du har varumärket – vi har lösningen. Med rätt innehållskoncept ser vi till att du når ut med din information, dessutom i ett media som du själv kontrollerar.

Text och native.

När du vill göra mindre men med spets och effekt. Vi gör artiklar och publicerar hos dig, på mediasajter, i nyhetsbrev eller i sociala medier. Vem vill du nå? Vi når dem åt dig.

Film, video och 360 vr.

Vi har en gedigen erfarenhet av att producera allt från avancerade reklamfilmer till enklare webb-tv och rörlig bild för sociala medier. Vi producerar även VR.

Vi hörs!