Tjänster

Alltid med hög kvalitet

Från idé till succé – det här kan vi göra för dig.

Vår styrka är att vi är vassa på idéer, levererar snabbt med hög kvalitet och inom ramen för budget.

Vår redaktionella grund gör också att våra kunder alltid kan lita på att vi föreslår saker som inte bara ser bra ut på idéstadiet utan även har en hög verkshöjd.

Vi är stolta över att alltid leverera med det lilla extra. Vår litenhet är vår superkraft.

Hos oss finns alla de kompetenser du kan tänkas behöva. PR, text, film, foto, SoMe mm. Och du betalar bara för precis det du vill ha.

Strategi
Vad ska vi göra och varför? I strategin sätter vi vår plan framåt. Vi fattar beslut om mål, målgrupp, innehållstyper och kanaler.
Innehåll
Produktion, paketering och publicering i valda kanaler. Analys, optimering och konvertering.
Koncept
Med rätt innehållskoncept – stort som smått – ser vi till att du når ut med din information, dessutom i ett media som du själv kontrollerar.
Kanaler
Print, webb eller film? Sociala medier, native eller nyhetsbrev? Där din målgrupp finns – där är också vi.

Strategier och produktion för digital konvertering.

Vi har en lång och gedigen erfarenhet från reklam, kommunikation, marknadsföring och media. Vi utvecklar strategiska och taktiska kommunikations- och marknadsföringsplaner baserade på analys, vår kunds verksamhet, befintliga eller önskade plattformar och uppsatta mål, samt rekommenderar en media- och kanalmix för att uppnå önskad effekt.

Vi köper trafik, optimerar för sökmotorer, a/b-testar och finjusterar under kampanjens gång – ofta i realtid. Och ibland vinner produktionerna priser – Silverägg (Uppdragsgivare/vinnare: Honesty), Epica Awards (Uppdragsgivare/vinnare: Honesty) och Swedish Content Awards (Koncept: Vardagspuls) är några.