Starlings Falukontor

Vårt Falukontor

Starlings – nu också på plats i Dalarna.

Starlings finns också på plats i Falun. Vi ser det som ett utmärkt tillfälle att börja jobba tillsammans med företag och verksamheter i Dalarna. 

Vår koppling till Dalarna är stark. Förutom vår medarbetare Agnes Loman som bor och är uppvuxen i Falun, har också företagets grundare Kajsa Ericson sina rötter här. Dessutom har Starlings fått sitt namn efter sjön Staren i Smedjebackens kommun – bara en sån sak! 

Vi ser fram emot att samarbeta med dig och ditt företag! Vår erfarenhet sträcker sig från kommunikationsstrategier och reklamfilm till utbildningar av webbredaktörer om hur man på bästa sätt arbetar med webb och sociala medier. Vi har jobbat med både stora företag, mindre aktörer och myndigheter. Inget uppdrag är för stort eller för litet. 

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta Agnes Loman, agnes.loman@starlings.se, som är vår medarbetare på plats. 

Redaktionell webb.
Corporate-webb.
Intranät och internkommunikation.
Appar och mobilt.
Sociala medier.
Film och rörligt.
Native advertising.
Nyhetsbrev.
Trycksaker och profilprodukter.
White paper.
Kundtidning.
Årsredovisning.

Bor du i Dalarna och vill jobba eller samarbeta med oss?

Vi är alltid intresserade av att bredda vårt nätverk! I dag samarbetar vi med flera andra byråer och frilansare, vi hjälper varandra och kan på så sätt garantera våra kunder en snabb och proffsig leverans. 

Driver du företag i Dalarna och vill bredda din kompetens? Eller är du frilansare och tror att du kan vara en tillgång för Starlings i Dalarna? Tveka inte att skicka ett mejl till oss på: hej@starlings.se

Strategi
Vad ska vi göra och varför? I contentstrategin sätter vi vår plan framåt. Vi fattar beslut om mål, målgrupp, innehållstyper och kanaler.
Koncept
Med rätt innehållskoncept – stort som smått – ser vi till att du når ut med din information, dessutom i ett media som du själv kontrollerar.
Content
Produktion, paketering och publicering i valda kanaler. Analys, optimering och konvertering.

Några av våra kunder

kampanj, produktion, reklamfilm

Reklamfilm för Circle K

I maj 2021 blev vi kontaktade av Circle K:s byrå för att producera reklamfilm. Det blev sammanlagt fyra inspelningsdagar för Circle K – och nästan 50 olika varianter av filmerna, anpassade till olika kanaler. 

Redaktion, film, digitalt, strategi

Arlas hälsosajt Vardagspuls.se

Vardagspuls.se var en digital satsning inom hälsa, mat och träning som på bara ett år blev Sveriges största hälsosajt. Under projektet satt Starlings redaktion in-house hos Arla i Stockholm. 

Content-redaktion, koncept, digitalt

Elnätsföretaget Ellevio

Elföretagen kan uppfattas som opersonliga och långt ifrån sina kunder. För Ellevio skapade vi därför en fristående innehållsajt med plats för nyheter, konsumentnytta och inspiration.